Persoonlijk & resultaatgericht

Wil je een training met meer effect in minder tijd onder individuele professionele begeleiding? Dan is Personal Training zeker iets voor jou. Je kunt als clublid van Club Den Edel kiezen voor een personal trainer.

PIETER Pols is sinds 10 jaar actief als personal trainer. Hij richt zich op de algehele gezondheid en vitaliteit van zijn sporters. Zijn holistische aanpak zorgt ervoor dat op een leuke en uitdagende manier doelstellingen behaald worden. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

QUENTIN Vakkers is een zelfstandig personal trainer die ook bij Club Den Edel actief is. Klik hier voor informatie. Clubleden van Club Den Edel kunnen terecht bij personal trainer Quentin Vakkers. Klik hier voor alle informatie.

Tijdens het hele traject wordt je ondersteund in zowel jouw trainingsplan als voedingsplan. Via het online ledenportaal word je voortdurend in de gaten gehouden en heb je 24/7 contact met jouw Personal Trainer. Met periodieke metingen wordt gecontroleerd of jij op de goede weg zit.

YAMIN de Vlaming is naast personal trainer ook voedingscoach. Trainen, gezonde voeding en voldoende ontspanning zorgen samen voor een gebalanceerd leven. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Yamin klik dan hier. 

 

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven je positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te halen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom bij alle 109 exclusieve sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 109 aangesloten sportcentra.

#6