Zorg & aandacht

Behandeling bij de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Waddinxveen kan via een verwijzing van de huisarts of een specialist, maar dit is niet altijd nodig. Zonder verwijzing is het ook mogelijk een afspraak te maken. Praktijkhouder is Kevin Colla nummer 06 2244 3177. Direct zelf een afspraak inplannen kan ook via de afsprakenplanner.

Fysiotherapie Waddinxveen heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat (afhankelijk van uw verzekering) de behandelingen fysiotherapie bij ons vergoed worden. Fysiotherapie wordt alleen vanuit de aanvullende verzekering vergoed, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en polis.

Het samen kijken naar de manier waarop je jouw lichaam gebruikt (op vele verschillende manieren) is waar we bij Cesartherapie mee gaan starten om vervolgens advies en training te geven om zo hetgeen de klachten geeft te veranderen.

Daarnaast doen we oefeningen, die je zelf thuis ook goed kunt uitvoeren en die betrekking hebben op het dagelijks leven. Het thuis oefenen is belangrijk binnen de behandeling. Zelfredzaamheid is waar we voor willen gaan binnen de behandeling. Zelf je eigen klachten onder controle gaan krijgen. Hier vind je alle informatie over Oefentherapie Cesar Waddinxveen.