De #6 zekerheden van Club Den Edel

Lid zijn van Club Den Edel betekent lid zijn van een club met een prima sfeer waar jij centraal staat. We doen bij elk bezoek ons best om de beste service en faciliteiten te bieden; 365 dagen per jaar. Bovendien ben je welkom bij ruim 100 van de beste sportclubs in Nederland. Kijk hiervoor op www.exclusievesportcentra.nl.

Wij ontvangen je met een glimlach

Steeds wanneer je op de club komt, ontvangen we je met een gastvrij ‘hallo’. Welkom, fijn dat je er weer bent.

#1
Wij kennen je als persoon

We gaan een stapje verder en doen ons best je ook persoonlijk te leren kennen. Zo voel je je nóg meer thuis bij Club Den Edel.

#2
Wij geven je positieve energie

Met enthousiasme van het hele team motiveren we je het beste uit jezelf te halen. Onze positieve instelling is voelbaar in de sfeer in de club. Hier voel je je welkom!

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te halen

Wat je doel ook is, we coachen en begeleiden je graag. Afgestemd op jouw wensen en ambities staan we voor je klaar; ook wanneer het even wat lastiger is.

#4
Wij bieden je een veilige en schone club

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Zo voldoen we aan de service verwachtingen van jou als clublid.

#5
Je bent welkom bij alle Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je het maximale uit je lidmaatschap haalt. Je bent als clublid van harte welkom bij ruim 100 exclusieve sportcentra in Nederland.

#6