Dé club voor kinderen & tieners

Al vanaf 4 jaar kunnen de kleinsten sportief aan de gang bij Club Den Edel. Judo is een laagdrempelige beweegvorm waar kinderen direct aan de slag gaan om sterker, beter en leniger te worden. Spelenderwijs ontwikkelt het kind specifieke judo vaardigheden.

Voor tieners van 12 jaar t/m 16 jaar is jeugd fitness een uitdagende bewegingsvorm waarbij ze “zelf” in de club aan de gang kunnen onder de begeleiding in groepsverband. Elke weekdag van 17-18 uur.

Tieners van 14 en 15 jaar zijn ook welkom om met een van de ouders/verzorger samen aan fitness te doen of één van de vele groepslessen te volgen. Vanaf 16 jaar kunnen jongeren zelfstandig gebruik maken van de club.

Hoe klein ze ook zijn

Hoe klein ze ook zijn, vanaf 6 maanden kunnen ze terecht in de verzorgende handen van de medewerkers van de oppas. Terwijl je zelf in de club bent, zorgen wij voor je kind(eren).

De oppas is een gratis service in de club en bedoelt voor kinderen t/m 11 jaar en aanwezig op de weekdagen maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 11:15 uur. In de schoolvakanties zijn er aangepaste tijden.