GymVIP - 24/7 begeleiding

Als clublid van Club Den Edel ben je verzekerd van de best mogelijke begeleiding. Onze ervaren trainers en lifestyle specialisten zijn er voor jou om het beste uit jezelf te halen. Op de club maar ook thuis en onderweg. Je krijgt als clublid exclusief 24/7 toegang tot het lifestyle platform GymVip.

Jij en je VIP trainer werken samen aan jouw lifestyle. Trainen, herstellen, gezond eten en bewegen; alles kan worden bijgehouden in de GymVip app.  Je krijgt inzicht in je gewoonten en de trainer helpt je deze te verbeteren. De GymVIP trainingsbegeleiding is gratis voor clubleden met een Club of Exclusief lidmaatschap.  Wil je ook je voedingsgewoonten aanpassen en gericht je gewicht verminderen of vermeerderen, start dan met het GymVIP voedingsplan. Het team informeert je graag over de inhoud en het tarief.

Afvallen, op gewicht komen… Het is niet eenvoudig. Onze trainers weten dat en kunnen je met een uitgebalanceerd voedingsprogramma helpen jouw doel te realiseren.

  • persoonlijke intake & meting
  • 6 weeks voedingsprogramma op basis van jouw wensen, doelen en gewoonten
  • alles bij de hand via de GymVIP app
  • inclusief dagmenu’s om je echt te ondersteunen

In combinatie met een verantwoord beweegprogramma en tussentijdse evaluaties bereik je jouw doelen sneller en effectiever. Standaard zijn voor clubleden de kosten voor een 6 weeks programma €39,-.