OPEN voor iedereen

actueel en bijgewerkt 1 december 2022

DE CLUB IS OPEN VOOR JOU
Onze community is volop in beweging; binnen, buiten, online en on-demand.

Club Den Edel is zeven dagen per week geopend op basis van de richtlijnen vanuit de overheid. Alle clubfaciliteiten en services zijn volledig te gebruiken. Club Den Edel treft organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse brancheorganisatie NL Actief voor fitnessbedrijven is opgesteld.

SAMEN blijven we gezond en fit. We vragen van alle clubleden om zich aan de RIVM gedragsregels te houden. #samenblijvenwefit

KLACHTEN? NIET SPORTEN

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

WAT KUN JE ZELF DOEN BIJ BINNEN BEZOEK

Wij vragen onze clubleden om te letten op het volgende:

  • Blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Was je handen voor en na je training
  • Maak je apparatuur desgewenst schoon met spray voor gebruik
  • Deel je bidon of handdoek niet met anderen

Club Den Edel is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. 

Club Den Edel beweegt je!
#samenblijvenwefit