OPEN met het WinterFestival

actueel en bijgewerkt 15 december 19:01 uur

Beste fitnessliefhebber,

Club Den Edel hanteert de richtlijnen vanuit de Overheid en het RIVM. De club is door de overheid tijdelijk gesloten voor alle activiteiten in de club.

Op dit moment bieden we een uitgebreid programma met activiteiten voor het hele gezin. Thuisfitness via GymVIP, 24/7 Fitsnacks TV voor het hele gezin, gratis voedingsadvisering, telefonische ClubCoaching, ClubWalking, ClubRunning en ClubDenEdel #live met lessen van bekende trainers. Doe mee en blijf in beweging.

Het gebruik van de club is bij opening weer mogelijk voor clubleden via het digitale reservering systeem Sportivity. Hiermee dient vooraf gereserveerd te worden voorafgaand aan een bezoek aan de club. Op die manier kunnen we jou een plek garanderen met voldoende ruimte om volgens de richtlijnen binnen te sporten. Tevens voeren we online een triage uit om clubleden te blijven attenderen van het belang om de richtlijnen RIVM te blijven volgen.

Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten. Van fitness en bewegen is bewezen dat het een actieve bijdrage levert aan het versterken van het immuunsysteem. Het team is voor clubleden aan het werk en via e-mail houden we onze clubleden op de hoogte. Blijf in beweging. 

Club Den Edel treft heeft bij openstelling organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie NL Actief voor fitnessbedrijven is opgesteld.

Alleen samen krijgen we corona klein. We vragen van alle clubleden om zich aan de RIVM gedragsregels te houden. #samenblijvenwefit

ZIEK? NIET SPORTEN

Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden en hun kinderen waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan. Zo zorgen we samen voor een zo goed mogelijke situatie op de club. Medewerkers die klachten vertonen in relatie tot het corona virus, houden wij vrij van werk.

CLUBBEZOEKEN SPREIDEN

Club Den Edel heeft ruime openingstijden en royale trainingsruimten. We roepen leden op om zoveel mogelijk gespreid te komen trainen, en de training zo efficiënt mogelijk te houden. Vermijd de drukke piekmomenten als je ook op andere tijden kunt trainen. Het aantal clubleden dat we tegelijk toelaten in de club, wordt bepaald door het RIVM. We zullen dit monitoren via een boekingssysteem. We volgen hierbij de richtlijnen met aantallen zoals door het RIVM aangegeven.

WAT KUN JE ZELF DOEN?

Wij vragen onze clubleden om te letten op het volgende:

  • Blijf echt thuis als je je niet fit voelt (hoesten, koorts of verkoudheid)
  • Was je handen voor en na je training
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik
  • Deel je bidon of handdoek niet met anderen
  • Geef elkaar geen hand of high five

Club Den Edel is een club waar veel mensen elkaar ontmoeten om aan hun fitheid en gezondheid te werken. Samen zorgen we ervoor dat we dit zo houden. 

We zijn het beste per email bereikbaar via receptie@clubdenedel.nl

Club Den Edel beweegt je!
#samenblijvenwefit