Club gesloten

Beste clubleden,

Door de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het corona virus moeten we in elk geval tot en met 28 april gesloten blijven. Blijf gebruik maken van onze kosteloze online services, want in beweging blijven houd je fit. We beseffen echter dat dit iets heel anders is dan jouw bezoeken aan de club. Daarom zetten we jouw lidmaatschap even op “pauze” en incasseren we niet begin april.

We hopen jullie snel weer allemaal op de club te zien. Tot die tijd zijn we van maandag tot en met vrijdag van 08:00-20:00 telefonisch bereikbaar op de club of per email via receptie@clubdenedel.nl

Club Den Edel beweegt je!
#samenblijvenwefit

Hier vind je ons

Club Den Edel is gelegen op Sportpark de Sniep midden in Waddinxveen.

Met 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur en een ruime fietsenstalling is de club eenvoudig te bereiken.

Sniepweg 13H, 2742 AR, Waddinxveen
0182 613659
receptie@clubdenedel.nl

KvK nummer 29021402
BTW NL850240426B01

Wij ontvangen je met een glimlach

Steeds wanneer je op de club komt, ontvangen we je met een gastvrij ‘hallo’. Welkom, fijn dat je er weer bent.

#1
Wij kennen je als persoon

We gaan een stapje verder en doen ons best je ook persoonlijk te leren kennen. Zo voel je je nóg meer thuis bij Club Den Edel.

#2
Wij geven je positieve energie

Met enthousiasme van het hele team motiveren we je het beste uit jezelf te halen. Onze positieve instelling is voelbaar in de sfeer in de club. Hier voel je je welkom!

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te halen

Wat je doel ook is, we coachen en begeleiden je graag. Afgestemd op jouw wensen en ambities staan we voor je klaar; ook wanneer het even wat lastiger is.

#4
Wij bieden je een veilige en schone club

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Zo voldoen we aan de service verwachtingen van jou als clublid.

#5
Je bent welkom bij alle Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je het maximale uit je lidmaatschap haalt. Je bent als clublid van harte welkom bij ruim 100 exclusieve sportcentra in Nederland.

#6